Er du initiativrig og omgængelig?
Er du ærlig, omhyggelig og arbejdsom?
Har du en naturlig interesse for faget/branchen?

– Så har vi lige nu en god elevplads til dig

Om elevpladsen

Du skal indgå i det daglige salgs- & ekspeditionsarbejde, som bl.a. består af tilbudsgivning, ordremodtagelse, kundebetjening og rådgivning. Alt sammen både telefonisk, elektronisk samt personligt i vores butik. Du har gennemført grundforløb 1+2 på skole.

Da vi hos Bellinge Fliser og Hegn har et stort lager af alle vores salgsprodukter, som beton og granit, vil du ligeledes skulle have din gang på vores udendørslager, hvor kørsel med gaffeltruck vil blive en del af din hverdag. Du vil derfor tidligt i din læretid skulle erhverve certifikat til gaffeltruck, hvilket vi organiserer og betaler for.

Som elev hos Bellinge Fliser og Hegn kan du se frem til en afvekslende og spændende uddannelse, hvor der er gode muligheder for at at få tildelt egne ansvarsområder og arbejde på eget initiativ.
Der er mulighed for at starte som elev med det samme.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning hurtigst muligt til os på mail job@bellinge-fliser.dk, hvor du ligeledes vil kunne stille eventuelle spørgsmål til stillingen.

Om os

Bellinge Fliser og Hegn har siden 1965 beskæftiget sig med salg af belægningssten og fliser samt de sidste 20 år ligeledes granit- & hegnsprodukter. Vi lægger stor vægt på kvalitet og ikke mindst service, som sættes højt af virksomhedens kompetente medarbejdere, der er klar til at møde fremtidens udfordringer.

Hent PDF

Hent stillingsopslaget som PDF lige HER.