Velkommen til Bellinge Fliser & Hegn

Bellinge Fliser & Hegn blev etableret i 1965 af den forhenværende ejer Svend Erik Nielsen. Virksomheden startede han hjemme i garagen, for derefter at flytte til større lokaler på Rughøjvej i Odense. Først i de tidlige 80’ere flyttede virksomheden ind på Kratholmvej i Bellinge, hvor den nu har ligget i mere end 35 år.

Fra virksomhedens begyndelse og frem til 2006 støbte Bellinge Fliser & Hegn selv flere af de betonvarer, som blev solgt i butikken, men i takt med udviklingen på markedet og ejerskifte stoppede man produktionen på Kratholmvej.

Bellinge Fliser & Hegn har altid beskæftiget sig med fliser og belægningssten, men i 2004 blev også granit en del af varesortimentet, og virksomheden er siden årtusindskiftet vokset med det dobbelte i både areal og omsætning.

Kvalitet og god service er nøgleordene hos Bellinge Fliser & Hegn, og det gennemstrømmer hele butikken, lige fra valg af produkter til ekspedering af kunder. Derfor glæder vi os til at byde varmt velkommen i vores udstilling på Kratholmvej 60 i Bellinge.